Ny vecka!

Ny vecka. Imorgon väldigt sent kommer ett av mina älskade barnbarn och några av hennes väninnor. Då blir det lite liv i luckan här för ovanlighetens skull. Men annars har helgen varit ganska så fin. Inledde ju i fredags med att äta pizza med grannen. Hans initiativ. Han kom med pizza och en flaska rosé vin. Jag bidrog bara med tält och sällskap. Vi skypade med hans fru som nu också har landat i Spanien. Han har varit här i en vecka för att göra i ordning huset och trädgården till hennes ankomst. Berättade också att han inte skall tillbaka till sitt jobb mer. Har tydligen blivit sjukpensionerad, eller något sådant. Förstod inte helt, men han skall inte tillbaka till sitt jobb i alla fall. Han måste lämna tillbaka sin bil som är en tjänstebil, så nu funderar han på att köpa en bil här i Spanien och alltså inte hålla på att köra fram och tillbaka hela tiden. Är nog en god idé. Vi kom också in lite på politik och när jag sade att Sverige inte har någon regering längre eftersom partierna inte kan komma överens, så berättade han att Belgien hade varit utan regering i mer än 500 dagar och de hade aldrig haft det så bra som då. Verkar som om vi kanske inte behöver någon regering alltså. Vi skall kanske ge politikerna tipset att sluta med att vara politiker och istället låta de som är utbildade för ändamålet styra och ställa istället. Utan att någon skall ha mer makt än någon annan. Ingen makt till politiker alltså och Sverige blir ett bättre land att vara i. Det innebär ju att man inte heller behöver använda miljonbelopp för att propagera för än det ena, än det andra partiet, utan kan använd dem pengarna till bättre saker.

Har fortsatt med min träning men än så länge inga resultat. Jo, i början märkte jag ju att musklerna började jobba genom att jag hade ont i dem. Men nu märker jag inte det ens. Inte heller har magen visat sig äga några muskler ännu, men det har ju inte gått 14 dagar ännu. Men jag är ju av det där otålmodiga släktet och tycker att man skulle kunna märka lite resultat av jobbet. Samtidigt tycker jag det är ganska skönt att komma hemifrån och få jobba lite. Det är ju inte som när jag gick och tränade efter jobbet tidigare. Då var det bara att få de gjort så fort som möjligt. Nu har jag lite annan inställning när jag är där. Jag, kan bara stanna kvar i en timmer, två eller tre timmar. Har ju inte så mycket annat för mig efter träningen. Det är ju en fin utsikt också när man tränar där. Ser ut över deras vattenland och alla ungar som springer omkring och leker med vatten och i vatten. Det känns som om tiden går fortare då vid träningen. Igår fick jag fortsätta träna när jag kom hem med att torka spyor efter Pippi. Hon försvann från mig när jag gick strandpromenaden på morgonen. Jag hade redan Fluffy i bilen, men ingen Pippi. Hon brukar ju alltid hålla sig i närheten, och jag hade ju precis sett henne. Men hon var försvunnen. Lastade ur Fluffy, gick tillbaka, inte så långt, men undanskymt, såg jag alltså Pippi. Kallade på henne, hon brydde sig inte, bara åt febrilt, ännu mer febrilt när jag började närma mig. Hon slutade inte förrän jag tog upp henne och fick bära henna tillbaka till bilen. Jag undrar fortfarande vad det var som var så gott. Fanns inget kvar när jag hittade henne, men det var i alla fall något hon inte tålde. Spydde och hade diarré resten av dagen. Som tur var mest utomhus, men när jag tränade så skedde det alltså inomhus också. Hon kände sig verkligen inte i topp. Gör fortfarande inte det. Hon ligger, vill inte röra på sig men har slutat att spy och bajsa i alla fall. Hon har inte heller ätit något sedan den där extra måltiden på stranden. Blir ju billigt för mig. Behöver inte köpa hundmat. Men skämt åsido så får jag väl vara lite uppriktig på henne så att det inte är något allvarlig fel. Men hon dricker i alla fall, alltid något. Ville inte till stranden imorse så jag och Fluffy stannade också hemma. Fluffy var visserligen inte nöjd med det.

Har nu satt igång värmen i bassängen inför invasionen av barnbarn och hennes vänner. Den låg redan på 25 grader men jag höjer den några grader till så att det kan vara behagligt för dem att bada. Jag är dock överraskad över att den faktiskt håller 25 grader med pyjamas. Ja pyjamasen är ju det där täcket som jag lägger över vid den här tiden på året. Nätterna är inte så varma längre, och till trots för det så håller sig alltså temperaturen i vattnet sig ganska bra. Elräkningen går ju upp i topp, när jag värmer poolen men det kan det vara värt för att de höra och se när de här tonåringarna leker och plaskar i poolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s