Glada tonåringar!

Fyra glada tonåringar har gjort sitt intåg i Spanien. Hämtade dem vid flyget inatt, sent. Det hann nästan bli onsdag innan de hade fått sitt bagage och kunde passera genom tullen. Men de var pigga och glada. Än så länge inga sura miner och hör och häpna ingen av dem är vegetarianer, men tycker klart om både grönsaker och frukt. Underbart. Vi behöver inte tänka så mycket på vad som är i maten. Det blev ganska sent innan alla kom i säng, jag tror att jag somnade vid 03:00 tiden. Orkade inte upp när klockan ringde klockan 06:00 utan sov en timme till. Jag och hundarna gick tur här uppe i La Marina istället för stranden. Hundarna verkar lika lyckliga för det. Eller rättare sagt så är de superlyckliga eftersom de slipper vara ensam med mig. Fluffy var halvvägs upp i trappan flera gånger imorse för att se till att väcka dem. Men blev hindrad av mig, tror att de behövde sova lite. Men de sov inte så länge, när jag hade varit och köpta frukostbullar till dem så var de i full sving när jag kom tillbaka. Vi åt en social frukost ute i solen, visserligen hade de filtar på sig. Det var nog inte mer än 17 grader i skuggan. Visserligen varmare i solen, men under bordet var det ju lite kallt. De berättade att det inte var mer än 1 grad hemma i Sverige nu, så det var ju varmare här. Alltså en social frukost, ingen av dem satt med sina mobiler, jag blev lite undrande över det och frågade dem om det. Ja, det verkar som om de hade kommit överens om att inte använda sina mobiler när vi åt. Fantastiskt, trodde knappt det var sant. Men alltså jag får en chans att prata med dem. Just nu väntar de på värmen och att solen skall ha rört sig till bassängen så att de kan bada. Temperaturen i vattnet ligger på 28 grader så bara de håller sig i vattnet så kommer de inte att frysa i alla fall.

Igår blev hundarna klippta igen. Hon som trimmar dem beklagade sig lite över Fluffy som inte ville bli klippt i huvudet. Hon hade rört sig hit och dit hela tiden. Inget nytt, hon har alltid varit väldigt rädd om sitt huvud. Duckar ju som om jag hade slagit henne hela tiden så fort man lyfter handen mot hennes huvud. Jag vågar aldrig klappa henne på huvudet i sociala sällskap. Rädd för att de anmäler mig till djurskyddsnämnden, om det finns någon sådan i Spanien, inte säker på det. Grannens fru har nu också anlänt samman med deras malteser, Fleur. Fleur rymde in hit för att leka med Fluffy och Pippi igår. Grannen lät henne faktiskt vara här en stund, men hon är ju väldigt rädd om sin lilla hund, så hon kom ganska snart och hämtade in henne igen. Jag tror Fleur också tyckte det var nog med lekandet och ville hem igen till lugnet hos sina ägare.

Var precis inne i huset och nu sitter de här tonåringarna och ser på Paradise Hotel eller något liknande. Jag som trodde att de skulle vara ute i solen, men icke så. De väntar nog på att det skall bli lite varmare, men själv sitter jag ute i alla fall, som vanligt. Får se vad vi skall hitta på resten av dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s