En dag i soffan!

Idag ligger jag och sitter i soffan utomhus. Jag, kan liksom inte göra så mycket annat. Lyssnar på en ljudbok och gör ingenting mer än att vänta på att här skall bli lite mindre människor som springer ut och in. Inne kan jag inte vara där är det tvärdrag, alla dörrar öppna och grinden ut till gatan också öppen. Ibland har jag internett och ström ibland har jag inte ström och ibland har jag inte internett till trots för att jag har ström. Hundarna har nästan vant sig, eller så har de förstått att de inte kan springa ut och in på gatan hela tiden för i så fall får de tillbringa dagarna i vagnen. Tror inte att de älskar det fängelset så där enormt mycket. Jag har skaffat mig en konstig apparat som jag inte förstår mig på helt. Ja, den ser nästan ut som en dildo, om det nu finns lite rektangulära dildos, det finns det säkert. Men den skall vara bra för att få hundar till att lyda. Kanske det är bara närvaron av den som gör att hundarna också har tagit sin tillflykt till soffan. Den här konstiga apparaten lyser om man trycker på en knapp och kanske den låter också, inte vet jag. Jag hör inte ett dyft och ser kanske inte så bra heller. Men hundarna reagerar faktiskt på den och kommer tillbaka till mig när jag trycker på knappen. Nu finns det 3 olika lägen på den tingesten, jag har inte kommit på skillnaden eftersom jag ju inte hör något alls. I vilket fall som helst så stannar de hos mig i soffan. Jag tror att de här arbetarna här tycker att jag är väldigt lat, och det är jag ju faktiskt också, men kanske inte så lat att jag håller mig i samma soffa hela dagen i normala fall. Men alltså det gör jag nu.

Just nu kom det en man fram till mig och pratade om domingo, alltså lördag, och sedan pratade han något om sin mamma. Undrar vad han menade, men gissning är att han inte har gett upp utan han kommer imorgon också. Men vad han gör har jag ingen aning om, eftersom han gick men det är fortfarande fullt av killar som jobbar på taket, med olika maskiner och killar som springer ut och in ur huset. Ja, vad gjorde han som gick egentligen, och kommer han imorgon också och gör det som jag inte vet vad det är. Det är lite spännande det här. Kablar, sladdar, verktyg, skruvar, stegar och så vidare fyller just nu hela tomten. Undrar om de håller på att bygga om hela huset. Verkar inte som om jag skall slippa dem i första taget i alla fall. Tur att jag har ett bindande kostnadsförslag för om jag skulle tippa på antalet timmar och personer som är här så skulle det bli väldigt mycket dyrare än vad de har lovat mig. Men där känner jag mig i alla fall ganska trygg.

Hundarna har varit på sin månatliga trimning och är väl lite utslagna också på grund av denna känslomässiga påkänning för dem. Några dagar till så här så tror jag att de är helt avtrubbade och inte reagerar för något som händer i det här huset. Grannen är lite avundsjuk på mig eftersom de hade lovat honom att först sätta upp hans solpaneler och därefter mina. Så blev det av någon anledning inte. Hoppas i alla fall att de är klara innan jag åker till Sverige och att jag har fått internett tillbaka. Tydligen skall det komma någon och höja upp internettmottagaren, eller kanske det kallas antenn två meter eftersom panelerna tydligen kommer att skymma mottagningen. De som har lovat mig fiber i ett år nu, det kanske vore på tiden att de installerade fiber istället. Jag har förstått det som så i alla fall att man då inte behöver ha antenn på taket. Undrar om de kommer. Killarna på taket ringde dem imorse, men jag har inte sett till dem ännu. Tror jag i alla fall, men det har ju varit så många människor som har sprungit ut och in.

Så här tillbringar vi alltså dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s