Så var det Fluffys tur!

Jaha är det inte det ena så är det det andra. Gick precis eftermiddagspromenaden med hundarna innan jag skulle göra mig iordning för att fira halloween. Klädde mig, är ju inte speciellt presentabel för att visa mig bland folk när jag går här i min ensamhet bakom murarna. Fick koppel på hundarna. Både brukar vara väldigt ivriga över att komma ut och gå. Inte Fluffy idag. Hon närmast kröp framåt, jag hejade på henne och försökte locka henne framåt, men hon gick väldigt långsamt, såg lite lidande ut. Förstod efter ett tag att något måste vara fel, började tänka om hon hade fått i sig något olämpligt på stranden idag så att det var hennes tur att bli sjuk idag. Hon såg lidande ut, men inte sjuk. Hon gick långsamt, satte ned tassarna försiktigt men kunde inte se att hon haltade. Men undersökte tassarna i alla fall. Då fick jag en hel klo i handen. Hon hade fastnat någonstans med sin klo och rivit av den nästan. Inte helt eftersom jag fick den i handen när jag undersökte hennes tassar. Jag bar henne tillbaka. Visserligen skall hon inte väga mer än 4,5 kilo eller något sådant, men det blir tungt att gå med henne en längre bit. Jag hade ju varit envis så jag hade ju dragit henne med mig en bit. Pippi såg lite besviken ut över att vi inte skulle gå lite längre. När jag kom hem så ser jag att det är blodbad vid grinden. Någonstans där måste hon ha fastnat, även om jag inte kan se att där finns något att fastna i, men blodet kunde jag se. Nu ligger hon bara väldigt stilla och rör sig inte alls. Tur att jag hade bestämt mig för att köra hem ikväll och inte ta med hundarna på halloweenfesten. Jag tror inte Fluffy hade uppskattat det och jag tror att strandpromenaden imorgon är inställd.

Nu skall jag hur som helst göra mig i ordning för halloweenfest, men stannar nog inte så länge. Lite orolig för hur Fluffy har det, men antagligen kommer hon bara att ligga stilla om jag är här eller inte. Veterinären har inte öppet förrän i morgon om jag nu kommer att behöva en tur till honom.

Det där med att klä ut sig till halloween är en utmaning. Jag har liksom inte förberett det något, men får göra mitt bästa. Har hittat lite svart på Kinabutiken som jag väl kan försöka mig på att göra något med. Blir säkert bra. Alltså halloween en stund, sedan hem för att se till Fluffy. Man kan ju leva utan en klo i alla fall. Pippi har ju blivit av med en så det verkar som om det smittar runt bland mina hundar.

Fluffys olycka har troligen hänt här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s