Fortsatt pyssel!

Enligt min sömnapp har jag nu sovit i 29 timmar och 12 minuter och befunnit mig i min säng i 32 timmar och 6 minuter. Jag blev ganska överraskad när jag såg dessa siffror när jag stängde av den imorse. Det hade faktiskt inte tagit mig mer än 12 minuter innan jag somnade. Hur kunde jag då ha varit vaken i 3 timmar. Men det är ganska otroligt att ha sovit i 29 timmar av 32 oberoende av om jag somnade efter 12 minuter eller efter 3 timmar. Jag hade faktiskt bara snarkat i 1 timme och 49 minuter. Det hade visserligen en viss förklaring, jag hade glömt att stänga av den på söndagsmorgonen, men likväl. Hur hade den registrerat att jag hade sovit hela söndagen. Jag var visserligen inte så fysiskt aktiv igår, men jag gjorde många julstjärnor av papper. Måste beundra mig själv att jag faktiskt klarar av att göra julpyssel medan jag sover. Det har jag aldrig lyckats med tidigare.

Ja, jag har alltså inte slutat att pyssla utan gör bara fler och fler pappersstjärnor i olika storlekar och olika former. Måste kanske sluta med det, kan inte fylla huset och senare containrarna med julstjärnor. Ja, de ser kanske inte ut som julstjärnor alla. Julstjärnor skall väl vara vita, röda eller gröna och det är inte mina. Jag som är förtjust i färger måste ju försöka blanda så många färger som möjligt. Ja, julstjärnor kan väl även vara i guld och silver och guld och silverpapper har jag inte hittat här. Hade jag gjort det så hade det nog blivit en hel del i guld och silver också. Tycker ju väldigt mycket om sådant som glittrar. Därför blev det en del glittriga hårspännen också när jag likväl var igång med lim och papper. Kan kanske ha lite guldströssel på stjärnorna, det har jag funnit här.

Idag är det dags för boule om en stund. Skönt att vädret har blivit lite bättre. Imorse vid 7-tiden var temperaturen faktiskt 12 grader, det bådar gott för resten av dagen. Köpte några varma långbyxor på marknaden i lördags, som jag faktiskt kröp i nu på morgonen när jag gick på stranden. De var sköna att ha nu när det inte är så varmt längre. Det blir nog dock en 20 grader i eftermiddag eftersom temperaturen redan har krupit upp till 17 grader. Måste väl räknas som ok i november. Kan dock tänka mig att 25 grader hade varit mer passande.

Har just pratat med min syster och min svåger på Skype, vilket inte fungerade så bra idag. Ja, det fungerade bra med att jag såg dem i alla fall, men ljudet var inte lika fantastiskt. Jag hörde så där vart tredje ord som de sade. Det är faktiskt lite svårt att veta vad de andra två orden skulle vara för något. Jag gissade, ibland fick jag en viss mening i det, ibland inte. Men det är ju kul med gissningslekar. Det brukar fungera bättre, men teknikens under är ofta just ett under, man försöker lösa det på många olika sätt. Min syster sprang runt i deras hus med sin skärm för att få bättre mottagning, hjälpte inte. Vi kunde inte lösa problemet. Det fungerade jättebra när jag pratade, så samtalet blev ungefär som när jag pratar med mina hundar. Jag pratade och de kunde höra mig, men deras svar gick mig förbi. Kan ju vara bra på ett sätt, man får ju inga negativa kommentarer, även om jag och min syster kanske inte har så många av dessa i alla fall. Men lite ensidigt blir samtalet ändå när bara en kan prata.

Lite för många stjärnor! Men kul är det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s