Bantningspiller!

Hur är det med de där dagarna, då man önskar sig feber. Jag har haft en del sådana dagar den här veckan. Ingen vill väl ha feber! Jo, jag vill ha feber, när jag känner mig sjuk, hängig, ur humör eller vilken som helst negativa känsla. Har jag feber så vet jag att jag är sjuk. Har jag inte feber, så känns det liksom inte helt verkligt. Då kan jag inte bara ägna mig åt att tycka synd om mig själv. Då är det kombinerat med utrop från mig själv som ”ryck upp dig”, ”nu får du sluta med de här dagarna”. ”Gör något för sjutton, här kan du inte ligga, sitta!” Men det är just det jag gör. Sover inte på natten, går upp, sätter mig, somnar, vaknar, går och sätter mig någon annanstans, somnar, vaknar osv, osv. Somnar alltså inte helt, bara en diffus slummer. Vet inte om ni också någon gång har upplevt det, men det är så jag har det just nu. Måste nog tvinga mig till att komma igång igen. Det kan vara vädret. Vi hade lite solglimtar igår. Men om jag nu är så känslig för vädret, så måste jag bara jubla och vara glad över att jag bor i Spanien och inte i Skandinavien.

Veckan började ju med regn, mycket regn och blåst. Inte kul alls. En sak till som inte var kul var att jag nu hade bestämt mig för att gå ner några kilo i vikt. Alltså hade beställt lite bantningspiller för att få en extra skjuts. Det är ju så att jag har försökt med detta tidigare, banta alltså. Det har fungerat i många år. När jag väl har bestämt mig, så har jag gått ner i vikt. De sista åren , har jag bara gått upp, gått upp och gått upp i vikt. Nu vill jag inte mer. Har försökt som jag gjort tidigare att börja med att fasta, för att därefter äta mindre kalorier. Det har alltid börjat med att vikten rasat i starten och jag då har fått motivation till att fortsätta. Inte så de sista åren, förbannade östrogen som ställer till för oss. Alltså när vi inte producerar mer östrogen. Jag fastar, vikten sjunker inte. Kanske 5 hekto på 3 dagar utan någon som helst mat, bara vatten och kaffe. De 5 hektona handlar bara om att magen är tom, alltså inte ett enda förlorat kilo. Ja, vem får motivation av det. Alltså beställde jag piller för att se om jag kunde få igång min ämnesomsättning. Inte för att jag tror på bantningspiller, har försökt det tidigare utan någon som helst effekt. Reklamen och bilderna visar resultat, men verkligheten ser annorlunda ut. Ja, det är också sant att jag egentligen vill gå ner i vikt utan att anstränga mig. Och med anstränga mig så menar jag vara utan allt det goda i livet som god mat, god dryck och gott sällskap. Det är ju faktiskt så att träffas man så äter man tillsammans. Så skall man banta så är det slut med sällskapslivet också. Nu hade jag ju inte tänkt att gå så långt. Alltså inte träffa människor. Men nu skulle jag verkligen se om jag kunde gå ner i alla fall något kilo. Tog ett piller i måndags morse. Efter en halv timma så snurrade världen. Ja, den var effektiv på annat sätt också, vem kan äta när hela världen snurrar, eller ens tänka på mat. Jag bara lade mig på soffan, medan regnet och blåsten susade på utanför. Väntade på att effekten skulle gå över. Sakta men säkert kunde jag åter stå på benen. Ingen matlust fortfarande. Dagen gick, blev inte helt bra, men absolut ingen som helst matlust. Tvingade i mig lite juice, blomkål och broccolimos. Hade inte matlust. Inte dricklust heller. Bra piller! En hel dag utan lust att äta eller dricka. Hade gått ner 1 kilo nästa morgon, vilket motiverade mig till att prova ett piller till. Samma resultat. Vem kan äta när världen snurrar och vem har lust att äta när hela kroppen protesterar. Vilken effekt dessa piller har, vikten gick ned men upplevelsen var inte trevlig. Det var definitivt de mest effektiva bantningspiller jag har tagit.

Jag kände verkligen efter men hade inga hungerskänslor alls, inte lust på något, knappt ens på att leva. Jag som brukar älska att äta och att dricka, även vin och alkoholhaltiga drycker, hade inte lust på något. Detta var definitivt piller som man skulle kunna använda vid beroendekliniker, om det gällde alkohol eller mat spelar ingen som helst roll. Effektiv på båda. Tvingade mig till att fortsätta med de här pillerna, de var ju så effektiva. Visserligen sov jag inte på nätterna, även om jag kunde förstå att jag inte var speciellt trött efter att ha legat på soffan och hållit i den för att den skulle sluta att snurra. Visserligen var väl det jobbigt nog, vem kan hålla fast en soffa med bara händerna som har bestämt sig för att snurra. Trött var jag hela tiden, men inte sömnig. Halvslummer visserligen. Visst hann jag med att lyssna på en hel del böcker, men inte ens de engagerade mig speciellt oavsett hur spännande de var. Jag var ganska ointresserad av det mesta måste jag erkänna. Hade skrivit upp en lista tidigare på vad jag måste uträtta. Bland annat städa. Bland annat var alla badrummen smutsiga. Speglar fulla av tvålrester och allt annat såg inte ut efter sista besöken här. Hade tvättat sängkläderna innan, men mer blev det inte gjort. Har nu legat i soffan i hela veckan och tänkt att jag åtminstone borde uppamma så mycket energi så att jag kunde putsa speglarna i alla fall. Har fortfarande inte putsat några speglar. Hundarna har helt gett upp med mig och har infunnit sig i att man kan ligga i soffan hela dagarna. Börjar nästan att likna en kollektiv depression. Slutade i alla fall med pillerna igår och klarade då av att dricka vin på kvällen inte så mycket mat men resultatet blev i alla fall att jag sov inatt. Kändes väldigt skönt när jag vaknade. Satte mig för att läsa tidningen och somnade igen. Kanske jag håller på att ta igen förlorad sömn. Måste läsa på innehållsförteckningen av de här bantningspillerna. Läste och slog upp på allt de skulle innehålla. Jaha, efedrin innehöll de bland annat. Det är tydligen narkotikaklassat och inte tillåtit att införa till Sverige i alla fall. Vet inte hur det är till Spanien. Aha, nu börjar jag förstå!! Har alltså knaprat i mig piller som är väldigt effektiva mot viktnedgång. Kanske de enda bantningspillerna som verkar. Verkar gjorde dem i alla fall. Ingen som helst matlust eller dricklust ingen lust överhuvudtaget. Hur lyckades jag med detta. Det var ju bara att gå in på nätet och läsa om effektiva bantningspiller och beställa dem. Det var så jag gjorde och kom alltså över lite för effektiva piller. Men det stod också att man skulle bli pigg av dem, få mycket energi och få goda träningsresultat. Inte jag inte, jag klarade ju knappt av att röra mig utanför soffan. Hungerkänslor försvann och sömnproblemen blev allvarliga, men energin märkte jag inte. Kanske jag märkte den då jag kände mig darrig och olustig, men klarade inte av att röra mig så mycket på grund av att allt runt mig dansade och förde till illamående för min del.

Alltså beslutet nu är att jag nog får väga lite för mycket hellre än att äta upp de här pillerna. Hade definitivt blivit smal, men hade kanske tagit livet av mig innan jag hade gått ner tillräckligt i vikt. Nu skall jag bara se till att de går ur kroppen helt och hållet. Bättre fet och nöjd med livet än att känna det som jag har känt det hela veckan som har gått. Än så länge har dock inte energin återkommit. Kanske jag likväl är sjuk. Har googlat en hel del på efedrin och läser då att många har god effekt av dem och kan öka sina träningsresultat betydligt. Ja, alla reagerar inte likt. Inte jag i alla fall. Nu har jag alltså effektiva bantningspiller som inte är godkända i Sverige i alla fall, kanske i Spanien. Undrar om jag kan förvänta mig en polisrazzia? Hamnar man i fängelse om man har lyckats få tag i de här pillerna. Där kanske jag kan banta, vem vet. Har visserligen läst att maten är god i de flesta fängelserna, men också att den enda fritidssysselsättningen är träning. Kanske den kan ha effekt, även om man också läser när man googlar att träningen inte har så mycket effekt på kilona man bär med sig utan det är matintag och förbränning. Min förbränning verkar att vara noll. Men snälla skicka inte efter allt som man kan få på nätet. Man kan reagera som jag gjorde. Men effektiva var de i alla fall. Hade varit fint om jag hade klarat av att fortsätta med dem. Beroende blev jag i vilket fall som helst inte. Det var en lättnad att sluta med dem. Nu väntar jag bara på att jag skall börja att känna mig mer normal igen och få tillbaka lite livslust. Får jobba på det. Har faktiskt fortfarande inte lust på mat och dryck. Får se om min förbränning intager noll-läge eller om min kropp kan förbränna några kilo utan piller. Måste ju nog börja äta igen. Det gjorde jag igår, inte mycket men några ägg och några knäckebröd, med resultatet att jag hade gått upp ett kilo imorse. Får kanske börja acceptera att det är så här jag ser ut nu! När jag läste vidare om efedrin så såg jag att bantningen skulle bli ändå mer effektiv om man kombinerade dem med aspirin. Det gjorde jag inte. Kanske tur det, eller så hade det kanske gjort att jag inte kände mig så ur humör och illamående.

4 kommentarer

 1. Kanske det ligger något i det. Vet ej, men viktuppgången blev dramatisk när jag slutade med östrogen, så troligen har det med det att göra. Bor ju i Spanien, vet inte helt hur jag skulle gå tillväga för att kontrollera min ämnesomsättning mer ingående här. Har ju varit på sådan där normal hälsokontroll här och där visar proverna bara att jag är frisk.

  Gilla

 2. Undrar, har du koll på din sköldkörtel? Den kan ju skapa viktuppgång. Min är bortopererad och jag tar Levaxin men gick upp hela tid3m och var toktrött. Nu får jag ett komplement och är pigg och tappat 10 kg.

  Gilla

 3. Hej Notgubben!
  Bröd och potatis äter jag nästan aldrig och när jag gör det är det för att jag blir bjuden på det och då äter det av hövlighets-l. Har aldrig förstått de som tycker om chips. Potatis smakar inte speciellt gott men chips smakar värre. Pasta och ris är inte heller speciellt ofta. Kanske en gång varannan månad. Jag tycker om grönsaker, frukt, kyckling, fisk och skaldjur. Men tyvärr också sötsaker, liksom att ett och annat knäckebröd slinker ner, helst med ost. Jag vet att jag borde sluta med det, men suget gör att jag faller av och till. Vikten håller i sig och hade väl inte varit så farlig om jag hade varit van vid den, men det blev en dramatisk förändring när jag slutade med östrogen. 15 kilo upp utan att jag förändrade något annat i min livsföring.

  Gilla

 4. Det där var häftigt! Där fanns tydligen något ämne som gick direkt på din hjärna. Sådana saker är jag misstänksam mot.
  Det där med att banta. Har du försökt med att avhålla dig från bröd? Det är ganska effektivt för mig då jag är en stor brödälskare. Kan man hålla in på pasta, ris och potatis är det också bantningsbefrämjande. Det går alldeles utmärkt att lägga upp en rejäl salladsportion på tallriken och dränka in den med en god köttsås. Som ett exempel…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s